Chips med smak av körsbärsblomma (Japan)

Kanske det konstigaste jag har smakat i chipsväg. En smak av körbärsblomma (Sakura) och salt. Hur smakade det då? Första reaktionen var, fy fan vad äckligt, men sen kom den salta eftersmaken och då blev kombinationen rätt god. Smaken av körbärsblomman är märklig och känns artificiell, men kombon gör att det blir gott. Jag tror att detta är ett chips som antingen gillar väldigt mycket eller ogillar, paradoxalt nog kommer jag att lägga min bedömning mitt i mellan. Därför jag tyckte den var rätt god, trots allt men långt från det godaste chipset jag ätit. 

Betyg: 3/5

Körbärsblomma (sakura) Chips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: