Köttsmak Chips (Japan)

Det där med köttsmak och chips är ingen höjdare tycker jag, blir lite algerisk när det ska tas fram kebabchips osv. När jag var i Japan så var jag dock tvungen och testa en påse, som jag antog innehålla köttsmak. Mycket riktigt gjorde den det. Smaken då, nja… sådär egentligen ingen fel på smaken men jag är som sagt inget ”fan” av köttsmak, den smakade som en svensk traditionell köttgryta (förstår ni?). Testa om ni är i Asien. 

Betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: