Öländska bönchips

De öländska bönchipsen marknadsförs som ett nyttigare alternativ till vanliga chips. Chipsen är gjorda på ekologiska bruna bönor från Öland och innehåller magnesium, zink och järn. På tillverkarens hemsida går det också att läsa att ”Dessutom innehåller chipsen både lösliga och olösliga fiber vilket gynnar matsmältningen”. Detta låter ju bra och hälsosamt att de dessutom är närproducerat och ekologiskt ger ju en extra poäng. Men på denna blogg bry jag mig om en sak, smaken. Jag testade smaken CHILIDILL och jag tyckte inte det var något vidare. Chipsen är väldigt krispiga, vilket är ok, men smaken blev inget vidare och jag kände knappt någon dill. Kanske är de andra sorterna bättre (Dom har även naturel, örter och Jordgubb/Basilika). Testa själva, ett bra försök till att skapa ett nyttigare snack är det ju i alla fall.

Länk till Bönchips

Betyg: 2/5   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: