OLW:s extra tunna chips

OLW har den senaste tiden gjort reklam för sina extra tunna chips. Jag har testat båda två och jag måste säga att jag inte tyckte någon av dessa sorter var speciellt imponerande. Ok, visst dom är tunna, men hela konceptet känns mest som ett väldigt enkelt försök att säja mer (ja det är väl varje företagares dröm). Jag tror att OLW kommer ta bort dessa ur sitt sortiment, dom känns helt meningslösa. Att de dessutom marknadsför dom som spännande smakar, nja OLW, lättsaltede och cream fraiche var är det för spännande med det? Varför inte satsa på lite mer djärva smaker OLW? (Köpta på ICA Maxi)

 Länk till OLW

Betyg: 2/5 (för båda smakerna)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: