Salt och Vinäger (Bjäre hembygd)

Chips från skåne, så här går det att läsa på Bjäre hembygds hemsida ”Torekows Lilla Chipsfabrik tillverkas Bjäre Chips förmodligen Sveriges mest lokalodlade chips.  Med potatisen växande utanför dörren och raps från svenska fält tillagas Bjäre Chips enligt chipsens originalmetod.” 

Bra med närproducerade chips och tydligen har Bjäre chips fått en utmärkelse som ”bäst i test”. Jag tyckte det fanns en i grunden godsmak på chipsen, men ibland smakade chipsen bränt vilket drar ner betyget avsevärt. Nu vet jag inte om det var just min påse, eller om det var på grund av de faktum att de låter skalen vara kvar på chipsen. Nåja, synd hade hoppats på mer. 

Länk till Bjäre hembyd

Betyg 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: