Höstskörd Smörstekta kantareller & Gräddfil (Estrella)

Först och främst, jag är en stor förespråkare av nya smaker på chips. Även om dessa innehåller gräddfil så får man säga att smaken är något helt nytt. Smörstekta kantareller och ja dem smakar just det. Så du måste gilla smaken av kantareller för att gilla dessa chips. Själv är jag uppväxt på kantareller och gillar verkligen det, men som chips nja, tveksamt. Svampsmaken gör inte riktigt på chips tycker jag även om det inte vänder sig i magen på mig när jag äter dom. Men kommer jag köpa dom igen? Nej! (köpta på ICA)

Länk till Estrella

Betyg: 2/5

Höstskörd Kantareller

2 reaktioner till “Höstskörd Smörstekta kantareller & Gräddfil (Estrella)

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: