Lime & Svartpeppar, Gårdschips (Rootfruit)

Rootfruits version av Gårdschips är riktigt, bra i alla fall denna smak. Lime och svartpeppar är en mycket bra (och unik kombination) som funkar utmärkt. Lime är riktigt gott när det kombineras med något starkare, som chili eller i detta fall peppar. Det enda jag har att klaga på (som inte har med smaken att göra) var att det var välidgt lite i påsen. När jag öppnade den så tyckte det såg väldigt lite ut, så jag bestämde mig för att väga den och det visade sig att det saknades en tredjedel av innehållet i min 150g påse. Det är för dåligt. Men smaken var bra. (Köpta på Willys)

Länk till Rootfruit

Betyg: 4+/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: