Grädfil & Ramslök (Garant)

På Grants hemsida kan man läsa att ” Andra chipstillverkare brukar oftast blanchera potatisen för att ge chipsen en ljusare och jämnare färg. Då försvinner samtidigt mycket smak. Vi vill prioritera smaken, och då får chipsen får en bredare färgskala.” Det är sant potatisen är goda (betydligt godare här än i Garlic smaken), problemet är bara att smaksättningen inte är lika tydlig lövtunna och annars goda chipsen. Smaksättningen i sig är ju inte heller någon överraskning, även om man har ”spetsat” till gräddfilen med ramslök. (Köpta på Willys)

 Länk till Garant

 Betyg:3-/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: