Gräddfil och grön paprika (Estrella)

Nu börjar det hända lite på chipsfronten i Sverige igen. OLW släpper grovräfflade chips och det gör även Estrella. Det verkar som om de två stora chipsleverantörerna i Sverige går hand i hand när det gäller både smak och utformningen av chipsen…… nåja nog om det. Dessa chips var goda, Estrella har blivit beskyllda för att ha samma innehåll i dessa som i Holidaychipsen (vilket verka stämma) men jag tycker ändå smaken är annorlunda och godare än Holidaychipsen, tycker man känner den gröna paprika smaken mycket och den är god. De grovräfflade chipsen funkar och det ska bli kul och testa OLW:s varianter. (köpta på ICA MAXI)

 Länk till Estrella

 Betyg: 4/5

En kommentar på “Gräddfil och grön paprika (Estrella)

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: