Jalapeño & Ranch, Big cut (OLW)

Ok, samtidigt som Estrella släppte sina big cut chips så gör alltså OLW också det. Dom ser precis likadan ut som Estrellas, använder ni samma maskin eller? Jag vet inte vilka som kom på idén först, men det är knappast någon slump att de kommer samtidigt. Det känns som att marknadsavdelningarna på respektive företag få se över sina anställda, tänk nytt för f*an. Ok, nu om smaken, Jalapeño & Ranch är alltså en ”ny” smak (nej det är den inte, den användes också i en tävling för ett tag sedan) men då som nu tycker jag den är god, tycker inte att ”big cut effekten” är speciellt påtaglig, fördrar smaken på de småräfflade chips dom hade från början. (köpta på Hemmakväll)

Länk till OLW

 Betyg:2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: