Chile Rubbed, tortillas (Gringo Jacks)

Väldigt annorlunda chips, trodde först att det var vanliga nachoschips, men vid första tuggan insåg jag snabbt att så inte var fallet. Vi närmare granskning av påsen så såg jag också att det faktiskt inte stod nachos utan tortillas. Krispet i chipsen är alltså ganska mjukt, vilket var väldigt konstigt och det kändes degigt efter ett tag. Smaken var god, men helhet intrycket och framförallt degigheten gör att jag inte kommer köpa dessa igen. Men kul med något nytt och jag blev väldigt sugen på att testa deras slasasåser. (Köpta på Hemmakväll)

Länk till Gringo jacks

Betyg:2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: