Capricciosa (OLW)

Den sista smaken av OLW:s nya limiterade sorter, är också den jag tycker minst om. Chips med pizzasmak har ju kommit ett par gånger, jag har aldrig varit ett större fan av det. Denna gång har man lagt till champinjonsmak för att göra det hela till en knaprig Capricciosa. Nej, det blir inte så bra tycker jag, jag gillar blandningen tomat och ost, men svampsmaken är inget för mig. (Köpte på Hemköp)

Länk till OLW

Betyg:2/5  

En kommentar på “Capricciosa (OLW)

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: