Onion (Spicemaster)

En nyhet på marknaden, ja eller i alla fall för mig. Ekologiska kryddor är detta företags specialitet, bra så. På deras hemsida går det att läsa att ” Vi kommer också att presentera en mängd varierande recept från hela världen, där du enkelt kan se hur man tillagar samt vad som ingår. Vi ska kontinuerligt tillföra nya recept. För att göra det enkelt har vi sett till så att datasystemet enkelt plockar ut och visar vad du kan beställa för att tillaga rätten.” Detta låter spännande tycker jag, de har även ett antal dippmixar på marknaden och den första jag testade var lök. Det var i denna mix flera smaker av lök, gul och vit utgör huvudkomponenterna. En mycket fyllig och god lökdipp, mums (Köpta på ICA MAXI).

Länk till Spicemaster

Betyg:4/5

Rolig nyhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: