Wasabi (Japan)

Bloggen har legat på is ett tag, mest för att jag har varit ute och rest. Denna gång har jag varit i Japan igen och nu har jag testat en rad nya sorter. Första hade smaken av wasabi (och salt tror jag). Dessa räfflade chips var mycket bra balanserade i sin wasabi-smak, det är, tycker jag, svårt att få en bra balans på en så här stark smak. Detta märke har dock lyckats mycket bra. (köpta i Japan)

Betyg:4/5

2pow743

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: