Vitlök (Calbee/Japan)

Inte för att jag vet vad det står på förpackningarna jag köpte i Japan, men den här går inte miste på, den smakar vitlök. Inte bara det, den smakar råvitlök till skillnad från många andra chips sorter jag smakat. Och jag måste säga att jag gilla det, smaken passar utmärkt på de lövtunna chipsen, men du luktar vitlök en dag efter du förtärt dessa… (Köpta i Japan).

Länk till Calbee

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: