Havssalt & Vinäger (Estrella)

Estrella har ju släppt ett gäng ”nyheter”. Ja för några smak-nyheter är det väl egentligen inte. Först och främst har man gjort sitt vanliga sortiment mer knapriga, jag är skeptisk, men ska smaka dessa vid något tillfälle. Dessutom har man återinfört Holliday ostbågarna, bra, dessa ostbågar är grymma, kul att de återvänder. Nu till nyheten som ska recenseras här, vinäger och salt (inte heller någon smaknyhet direkt), en klassik smakblandning som numera finns på Estrellas västkustserie. Jag har tidigare varit nöjd med västkustchipsen och dessa är inget undantag, det är ordentligt ”kryddat” med vinägern och det är riktigt gott till dessa knapriga chips. Klart bland de bättre vinägerchipsen på marknaden. (Köpta på ICA).

Länk till Estrella

Betyg: 4/5
Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: