Nya Estrella

Mycket Estrella nu, men jag fick ett bud på posten, ett smakprov av Estrellas nya chips, som jag var tvungen att skriva om. Estrella skriver i ett pressmeddelande att ”Nu revolutionerar Estrella den svenska chipsmarknaden genom att lansera de krispigaste chipsen någonsin”. Estrella har utvecklat en ny teknik behåller skalen på chipsen. Blir chipsen krispigare? Svårt att avgöra på de lövtunna chipsen, men ja lite kanske. Dessutom känner man den rustika smaken av skalet. En trevlig upplevelse måste jag säga, det ska bli intressant och se om skillnaden är större på de mer grovräfflade chipsen. Enligt Estrella så fördrar 7 av 10 Estrella nya chips framför OLWs? Gör ni också det?

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: