Soliga örter (OLW)

Äntligen lite nya smaker från våra svenska chipstillverkare. Dessa chips innehåller en härlig örtblandning med smak av persilja, timjan och vitlök. Detta är en mycket god kombination av kryddor, jag tycker dessutom att man känner de olika smakerna tydlig. Funkar gott både med dip och helt solo, bra OLW mycket bättre en den andra sommar nyheten. (Köpta på Hemköp)

Länk till OLW

Betyg:3+/5
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer på “Soliga örter (OLW)

Add yours

 1. Har precis upptäckt den här bloggen och kommer definitivt att följa den. Men jag måste säga att jag inte alls håller med dig när det gäller OLW:s ”somriga chips”. För jag gillade verkligen de där andra, tyckte smaksättningen var ungefär så somrigt fräsch som man alls kan begära (och ja, jag kände definitivt gurksmak), men de här tyckte jag var så oerhört trista att jag kastade påsen efter att ha ätit ungefär hälften.

  Gilla

  1. Smaken är ju som ja..
   Det märkliga är ju att i bland beror det på vilken påse man får. Ett exempel jag har på det är att första gången jag smakade Bjäre Salt och Vinäger chips så var de urusla. Andra gången smakade jag dem och då smakade bra, tredje gången dåliga igen. Så det är möjligt att jag fick en påse av OLW där gurksmaken inte var speciellt framträdande.
   Nåväl kul att du läser bloggen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: