Egna Ostchips med Jalapeño (Eget)

Så här till jul kan det vara kul och göra eget godis, här har ni ett tips. Att göra egna ostchips är populärt bland de som sysslar med LCHF, jag var tvungen och testa. Jag använde Västerbottenost och jalapeño och det var en mycket lyckad blandning. Jag förstår varför det är populärt, riktigt gott var det lär jag göra om.

Så här gör du: Riv ost och lägg i små högar på en ugnsplåt. Hacka jalapeño smått och strö över högarna. Jag satte ugnen på 225 grader, och gräddade dem i ugnen i 4-5 minuter. Men ha koll på dem hela tiden och ta ut dem när de har fått färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: