Äppelpaj (Estrella)

Detta kan vara den sjukaste smaken som någonsin producerats i Sverige. Chips med äppelpajsmak. Estrella har marknadsfört chipsen som ett bra tilltugg till glass. Det fick mig att tänka på att jag är ganska konservativ i mitt chips ätande, jag vill ha chips med dipp. Men egentligen, varför skulle vi inte kunna äta chips med glass? Kul att Estrella tänker nytt hur som helst. Smaken då? Kanel, äpple, sötma och sälta i en ganska spännande kombination. Men jag tycker att smaken är ganska torr, det behövs något till dessa chips. Jag testade med vaniljglass och ja visst det var gott, men ovant. Jag tror inte jag köper om dessa och jag tror att dessa chips kommer bli en vattendelare, folk som kommer älska dem och folk som kommer hata dem, vad tycker ni?

Betyg: 2/5

Image and video hosting by TinyPic

En kommentar på “Äppelpaj (Estrella)

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: