New York Cheese Fries Style (Pringles)

Pringles har släppt ett gäng limiterad utgåvor av sina chips som på förhand har sett mycket spännande ut. Dessa har en mild ostsmak i min smak tycker jag den är för mild. Jag har lite svårt för grundsmaken i Pringles chips och i dessa chips så tycker jag den kommer fram och därför faller smaken platt. Jag hoppas däremot att smaken chilli/lime kommer in i ordinarie sortiment.

Betyg: 2/5

Image and video hosting by TinyPic

En reaktion till “New York Cheese Fries Style (Pringles)

Lägg till

  1. Själv brydde jag mig inte ens om att köpa den där. Jag menar, potatis och ost, så originellt… Och jag blev öht väldigt besviken på den svenska ”Food trucks”-serien, även om jag håller med om att Chilli/lime var goda. Detta tanke på hur många andra, bättre och intressantare smaker man hade kunnat plocka ur det internationella Pringles-sortimentet. Själv hade jag t.ex. hemskt gärna velat se deras Thai Green Curry i Sverige (kan väl förvisso köpas från usagodis.se, men det blir ju ganska dyrt).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: