OLW sommarspecial

Trevliga sommarnyheter från OLW har nu släppts. Två nya smaker på chips och en ny dipp finns tillfälligt i sortimentet och temat verkar vara grillat!

Grilled Cheddar Chillies

Den första smaken lanseras på grovräfflade chips och har en smak av cheddarost och chili. Jag vet inte varför ordet ”grilled” ska vara med, dessa chips smakar som friterade chilli cheese. Smaken är riktigt bra, fin balans mellan ost och chili. Mums!

Betyg: 4/5

Creamy Summer BBQ

Även dessa chips är grovräfflade, smaken är består av rökig barbecue och färskost. Detta är lite samma version som ”Heta Chips” men med en rökig touch. Smaken är god dessvärre så har lite problem att fördela kryddorna jämt vilket gör att vissa av chipsen blir helt smaklösa.

Betyg: 3/5

Salsa BBQ dip

Det är också kul att OLW släpper en tillfällig ”sommar” dip. Även denna smak går under temat grill. Kombinationen salsa och BBQ kändes ju inte självklar från början. Men jag tycker det blev riktigt bra, den bästa dippen jag har smakat på ett bra tag. Det är extra gått med tomatchilismaken blandat med rökig BBQ.

Betyg:4+/5

Image and video hosting by TinyPic

En kommentar på “OLW sommarspecial

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: