Kanadaspecial

Nu är det dags för lite recensioner från Kanada. Några smaker var riktigt bra, men på det stora hela var det en besvikelse. Kanske köpte jag bara fel märken.
Sea Salt & Malt Vinegar (Miss Vickie’s)

Första chipsen från Kanada jag smakade var salt och vinäger, knappast någon unik smak kombination, salt och vinäger är ju en klassiker. Men dessa är goda, krämigsmak på vinägern och lagom med salt. De lövtunna chipsen är också väldigt krispiga, helt klart en favorit för oss som gillar salt och surt! Betgy:4/5

Delicious Dill Pick (Spudnicks)

I Nordamerika är ett vanligt barsnack, friterade inlagda gurkor.  Det låter kanske inte så gott, men det är ett perfekt ölsnack enligt mig. Därav är detta också en naturlig smak att ha på chips i Nordamerika. Dessa lövtunna chips var riktigt goda, en härlig smak av dill och vinäger, får mig att tänka på den svenska rätten ”dillkött”. Mycket goda.  (köpta i Kanada). Betgy:4/5

Sour Cream & Onion (Covered Bridge)

Kanske världens vanligaste smak på chips, gräddfil. Men dessa smakade helt klart annorlunda om man jämför med de svenska. En ganska mild gräddfilsmak och inte mycket till löksmak känner jag heller. Chipsen verkar vara friterade med skalen på vilket gör att smaken känns lite ”jordig”. Nja… . Betyg:2/5

All dressed (Ruffles)

Räfflade chips med smak av tomt, lök och vitlök från Kanada. Smaken är ganska mild, mest känner man smaken av tomat, men tycker mer än så var det inte. Chipsen har heller inget vidare krisp och därför blir betyget lågt.  Betyg: 2/5

Smokin’ Sweet BBQ (Covered Bridge)

Lövtunna eldröda BBQ chips från Kanada, detta kan väl bara inte bli fel? BBQ smaken är bra, hettan ok, ingen sötma. Men en massa smak av salt,  det är som om dessa chips är doppade i stilla havet, tyvärr blir detta inte alls gott. Betyg: 2/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: