Popcornspecial

Habanero (Love Corn)

Det här med halvpoppade popcorn är gott. Detta märke från Irland (Love Corn), bjuder på en riktig höjdare, kryddade med min favorit chili, habanero. Popcornen blir härligt krispiga, enligt mitt tycke ett av de bättre snacksen i år. (Köpta i England)

Betyg: 4/5

Smoth Peanut & Almond (Proper Corn)

Smaksatta popcorn kan vara mycket gott. Att smaksätta popcorn med jordnötter, funkar också mycket bra. Den söta mandelsmaken ger också en mycket bra balans till dessa snacks. Mycket bra! (Köpta i England)

Betyg:4/5

Sour Cream & Black Pepper (Proper Corn)

Mera ”nyttiga” snacks från Proper Corn. Denna gång är det popcorn kryddat med gräddfil och svartpeppar. Helt klart gott, men jag tycker gräddfilens ”syra” inte riktigt ”gifter sig” med pepparn. Det finns bättre sorter av detta mäket men dessa är helt ok. (köpta i London)

Betyg: 3/5
Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: