Belgienspecial

Paprika (Lays)

Paprikachips från Belgien. Lövtunna, röda och härligt krispiga. Paprikachips är en favorit där ute i Europa, kvaliteten är helt klart  varierande. Men med Lays blir det bra, dessa chips har en god smak av rostad paprika och det blir en bra harmoni mellan söt och salt.

Betyg: 4/5

Pickels (Lays)

Pickelchips från Belgien och Lays. Jag har recenserat en hel del här på bloggen och tänkte att det kanske inte är någon större skillnad på dessa och andra jag smakat. Men dessa var annorlunda då de även hade smaken av senap. Kombinationen inlagd gurka och senap är helt klart en vinnare, och de gyllene gula chipsen är fantastiskt goda.

Betyg: 4/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: