Sri Lankaspecial

Sydasien är roligt att besöka och Sri Lanka är ett mycket trevligt land. Men med de inhemska snacksen har lankeserna en del att jobba med.

Cheeze Balls (Tipi Tip)

Ostbollar från Sri Lanka, hur smaker det? Sydasien är ju känd för sina kryddstarka maträtter och detta brukar reflekteras i deras snacks. Men dessa var väldigt milt kryddade, smaker mest lite smör och ost. Ingen höjdare.

Betyg: 2/5

Hot & Spicy (Rancrisp)

Hårt friterade chips från Sri Lanka. Kryddblandningen ska vara het, det vill säga mycket chili. Men förutom att chipsen är väldigt, väldigt knapriga, så är de också ojämnt kryddade. Ibland får du ett chips som inte smakar något, och ibland går det tyvärr inte ens äta

Betyg: 2/5

Spicy Hearts (Tipi Tip)

Chili-ostsnacks från Sri Lanka, de första ostsnacksen jag smakade från detta märke var tämligen smaklösa, men dessa är bättre. Dessa ostsnacks är kryddade med chili och har en bra balans mellan ost och chili, dessvärre är snacksen något mjuka det drar ner betyget.

Betyg: 3/5

Onion (Tipi Tip)

Sista majsnacksen från Sri Lanka, denna gång i form av stjärnor och smak av lök. Problemet är att de är totalt smaklösa, tyvärr. Då finns det bara ett betyg att ge.

Betyg: 1/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: