Englandspecial

Under min senaste resa till Storbritannien fick jag tag i en del lite roligare snacks, tyvärr är ju dessa inte alltid goda, men i bland så hittar man guldkorn även bland dessa.

Coconut & Rice puffs, Thai Chili (ape)

Märket ape gör goda kokosnöt snacks. Men detta var något helt annat, kokos/ris puffar smaksatta med thaichili. Detta var en oväntad god kombination, puffarna är goda och härligt frasiga. Smaksättningen är inte heller dålig, vilket göra att detta är ett mycket bra alternativ för annorlunda snacks.

Betyg: 4/5

Lentil Chips (Eat Real)

Papers chips från England. Eller ja egentligen är det linschips, men de smakar papper. Nej detta var inte alls gott dessvärre, nyttigt kanske men inte smakrikt. Testa Estrellas eller OLW:s linschips istället.

Betyg: 1/5

How chicken soup save the day (Ten Acre)

Att smaksätta chips med kyckling verkar vara populärt i England. Dessa hårt friterade chips smakar verkligen kyckling och persilja. Tyvärr så tycker jag inte smaken funkar, jag vet faktiskt inte riktigt var det är, men kombinationen kyckling/persilja faller mig inte i smaken.

Betyg: 2/5

Classic, Pastinos (Roberto & Giuseppe’s)

Nog för att man har smakat mycket snacks i livet, men pastasnacks trodde jag aldrig att jag skulle hitta. Snacksen är allts gjorda på pasta (durumvete) och har en lite ”kexig” karaktär. Smaken är (basilika) pesto och den fungerar bra, snacksen är rätt goda överlag. Skoj!

Betyg: 3/5

Pastrami in the Rye (Ten Acre)

Jaha, hur smakar då konserverat kött på chips. Helt ok ändå, köttsmaken är ganska mild, tydligare är dock cayennpepparn som återfinns på chipsen. Chipsen är i vanlig ordning härligt krispiga när de är från Ten Acre.

Betyg: 3/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: