Mustard (Garant)

Garant är ett underskattat märke, i alla fall när det gäller chips. De har lite ovanliga, roliga och framför allt goda smaker. Nu finns det en nyhet ute på chipshyllorna, chips med senapssmak. Senap är någonting jag har efterlyst flera gånger på denna blogg, det finns ofta utomlands. Så det är kul att det äntligen har kommit till Sverige. Chipsen är lövtunna och har en kraftfull smak av senap, vilket jag gillar. Gillar du senap, då kommer du gilla dessa. Dessa chips passar bra med en mild gräddfils dip.

Betyg: 4/5

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer på “Mustard (Garant)

Add yours

  1. Chips med senapssmak är faktiskt inte helt nytt på den svenska marknaden. Lidl har vid ett antal tillfällen haft sådana i det tillfälliga sortimentet. Huvudsakligen i form av Deluxe Kettle Cooked Chips: Honey & Mustard, men jag vill även minnas att man haft chips med enbart senapssmak. (Dessutom brukar deras tillfälliga snacks som heter något med ”burger” ha senap som den mest framträdande smaken…)

    Gilla

  2. Faktum är, upptäckte jag precis, att Lidl just denna vecka återigen har senapschips i det tillfälliga sortimentet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: