Salt och Vinäger (Pringles)

Jag gillar verkligen salt och vinäger chips, jag gillar generellt inte Pringles. Så detta var ju på förhand ett intressant upplägg för mig. Men jag inte tycker inte salt och vinäger smaken gör sig på Pringles mjukare chips, smaken dör ut snabbt kvar smaken av Pringles ”potatismoschips”, nej, detta var inget för mig.

Betyg: 2/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: