Jalapeño (Coop)

Jag gillar verkligen Coops nya knaprigare chips, dessa vara strået vassare än Gräddfil/Chili versionen. De påminner om inlagt chili alltså lite peperonismak, jag tycker chipsen även är ordentlig starka. Heta och syrliga chips är något jag verkligen gillar. Bra Coop!

Betyg: 4+

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer på “Jalapeño (Coop)

Add yours

  1. Hittade dem där för några månader sen men nu har jag ätit dem typ varje gång jag köpt snacks så har tröttnat istället, då vet man att man ätit dem mycket haha men håller med, riktigt goda! förvånad att coop lyckats så bra med sina chips

    Gilla

  2. Tycker inte dessa är någon höjdare. Skulle inte påstå att de är särskilt starka eller har särskilt mycket Jalapeno smak (smakar mer som den lite tvålaktiga smaken från starkare chili). Det som sänker det mest för mig är att chipsen i sig smakar papp, precis som många andra billiga östeuropeiska chips.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: