Lay’s, asienspecial

Kyushu Seaweed (Lays)

Nu har jag varit ute och rest igen, denna gång har jag varit i Asien och då brukar man springa på ganska roliga smaker. Mina favoriter Lays finns ju även i Asien och av dem hittade jag sjögrässmak. Jag har tidigare testat chips smaksatta med sjögräs i Japan men tyckte om dem något vidare, men Lays brukar ju ha bra smaksättning. Men, nej, detta är ingen smak jag föredrar, salt sjögräs påminner allt för mycket av en kallsup från ett hav.

Betyg: 1/5

Sweet Basil (Lays)

Söt–starka basilika chips från Thailand! Lays bjuder här på en härlig kryddblandning, och det är framför allt thaibasilika och chili som är i centrum på de grovräfflade chipsen. Smaken basilika blir här något helt annat än det italienska kökets. Chipsen smakar lite som en het thaigryta, gott!

Betyg: 4/5

Image and video hosting by TinyPic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: