Sourcream, nätchips (Estrella)

En av Estrellas höstnyheter har ingen ny smak, men en ny form. Smaken sourcream kanske inte är så kreativt men att chipsen sålde slut på 7 minuter(!) på Hemmakväll i min stad, visar att Estrella har koll på vad svenska folket gillar. På Estrellas hemsida går det att läsa följande om chipsen:

Potatisen till våra nätchips skivas med skalet kvar i ett nätmönster som gör de rustika chipsen både luftiga och extra krispiga. Samtidigt hjälper det finmaskiga nätet till att fånga upp den friska smaken av gräddfil och lök, och skapa en utsökt chipsupplevelse.

Estrellas beskrivning är bra, för extra krispiga är dem, så gillar du extra krisp så kommer du älska dessa. Personligen så föredrar jag originalet, men jag tycker det absolut är goda och skulle de serveras tillsammans med något grillat på sommarmenyn så skulle det garanterat bli en succé.

Betyg: 4/5

Västkust nätchips estrella.jpg

En kommentar på “Sourcream, nätchips (Estrella)

Add yours

  1. Pingback: Topp 5 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: