Julgranar (Estrella)

Jag gillar att Estrella fortsätter att satsa på säsongsinspirerade snacks. Detta år kommer två julsnacks, julostchips och julgranar. Julostssmaken har funnits ett tag och dem recenserade jag redan 2015. Julgranar är däremot en nyhet, kryddningen består av, sourcream, jalapeño och vitlök. Likt snacksen tomteluvor (och för den delen häxhattar) som kom för två år sedan är dessa snacks baserade på majs, de så kallade sombrerrossnacksen. Smaken blir en salig blandning av allt känns det som, lite hetta, lite vitlök och lite gräddfil. De är helt ok, men inte heller något som jag kommer sakna när de försvinner efter nyår. Sen vore det roligare om Estrella skulle våga sig på ännu en mer traditionell julsmak på sina snacks!

Betyg: 3/5

Julgranar Estrella.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: