Malaysiaspecial

Under en kort men intensive resa till Asien så hann jag med att komma över några påsar med snacks. Märket Mister Potato har jag testat innan och gillar dem, det är roligt att åka till andra länder och ta del av deras snackskultur. Asien har ibland, för oss svenskar, ovanliga smaksättningar men dessa var mer standard.

Honey & cheese (Mister Potato)
Mister potato är ett märke som man kan hitta lite varstans i Asien och mellanöstern. Ofta brukar chipsen hålla bra kvalitet. Smaken av ost och honung var en oväntat bra kombination, men chipsen är väldigt söta och innehåller mycket socker. Men med sältan från osten gör att chipsen får en bra balans och blir goda.

Betyg: 3/5

Tomat (Mister Potato)
Jag tycker chips smaksatta med tomatsmak kan vara väldigt goda. Dessa tomatsmaksatta chips från Asien är just det, väldigt goda. Rejäl tomatsmak på lövtunna chips blir en härlig blandning mellan söt och salt! Vågar man hoppas att de svenska tillverkarna prova på mer tomatsmaker på sina chips?

Betyg: 4/5

Flaming BBQ (Twisties)
Twisties är ett märke som kommer från Malaysia och deras Flaming BBQ är riktigt goda. Lötvunna chips som är fyllda med rökig, eldig, sätt barbecuesmak, blir det bättre? Nej, knappt, väldigt goda! Saknar goda BBQ-chips i Sverige!

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: