Sommarnyheter OLW, 2020

Chimichurri

OLW:s ena sommarnyhet hämtar inspiration från Latin Amerika. Chimichurri är en sås, ursprungligen från Argentina,  där basen utgörs bland annat av persilja, vinäger och chili. OLW:s kryddblandning består av, persilja, lök, tomat, vitlök, koriander, jalapeno och paprika. Kombinationen blir en unik och väldigt god smaksättning, det är hetta, syra, sötma och sälta på samma gång. En fullträff helt enkelt! Detta är OLW:s andra 5/5 detta år, de dominerar just nu den svenska chipsmarknaden!

Betyg: 5/5

Chimichurri OLW

Paprika & Sourcream

OLW:s andra sommarnyhet är inte lika spännande och knappast en nyhet, denna kombination har varit med förr, men då i andra namn (bland annat poppig paprika). Men bortsett från det är även denna sommarnyhet väldigt god. Det kan ha och göra med att OLW nyligen ändrade sin smaksättning på flera av sina smaker, däribland sourcream. De grovräfflade chipsen har en härlig smak av, paprika, vitlök och gräddfil.

Betyg: 4/5

Paprika & Sourcream OLW

2 kommentarer på “Sommarnyheter OLW, 2020

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: