Sourcream & Onion (OLW) New edition 2020

Detta är ju sannerligen inte en nyhet med smaken sourcream i Sverige. Det går ju lite inflation i smaksättningen av just gräddfil på svenska chips. Men denna nyhet är värd att uppmärksammas. OLW har ju nylanserat en rad klassiska smaker med ett nya recept och jag var tvungen att testa en påse sourcream i helgen. I bland har OLW haft problem med smaksättningen på chipsen, men så var inte fallet denna gång, de var ordentligt kryddade och den nya smaken av sourcream var mycket god. Det är förvånande att OLW lyckas så väl att förädla en sån klassiker. Bra jobbat!

Betyg:4/5

Sourcream OLW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: